Referenties

Joost Ravoo

Director Business Market Nederlandse Spoorwegen Reizigers (NSR - 2014)

At NS, Netherlands Railways, we worked several months with Jan Zweegman to establish a new perspective on partnership and competitiion with new retailers in the area of mobility cards for the b2b market. Jan helped us to create a new legal and business framework and to take the first steps from the old to the new world . Jan brings in knowledge, experience, business instinct, creativity and is great fun to work with. From start to final of this project Jan took good care of teaching and anabling our own staff to take ownership of our new policies and insights.


Marc van 't Noordeinde 

Voorzitter Raad van Commissarisen Caiway Holding BV (2013)

Over de introductie van Albert Vergeer en opvolging van Jan Zweegman als CEO van Caiway:
Albert Vergeer volgt Jan Zweegman op die sinds oktober 2011 als interim directeur een cruciale rol heeft gespeeld. Hij heeft Caiway in zeer roerige tijden snel van een hernieuwde visie voor succes voorzien. Zijn humor en plezierige omgang maken dat hij snel de juiste energie voor groei binnen Caiway kon vrijmaken.
De startpositie die Jan heeft voorbereid voor Albert geeft de aandeelhouder en de RvC veel vertrouwen in het succes van Caiway voor de komende jaren. 


Minke van Steenis

Chief Information Officer & Head of Value Space Supply Excellence - Philips Lighting (2011)

Veel dank voor je onafhankelijke visie, challenging en inbreng van goede proces kennis om een aantal basis zaken rondom end user support en de service desk beter neer te zetten. Zeer nuttig voor ons allemaal. Veel succes in je komende asignment en we keep in touch.


Diederik Karsten

Chief Executive Officer UPC Nederland BV (2004- 2010).

Jan is van nature een coachende leider. Hij is altijd een zeer klantgericht denkende en handelende manager geweest, in het verleden, nu en in de toekomst. Deze drive is hij in staat om op de organisatie over te brengen; een belangrijke asset voor een algemeen directeur.

Stan Miller

Lid Raad van Bestuur KPN NV, Chief Executive Officer KPN Mobile (2000 - 2010)

 "When Jan is bored he gets naughty".  This how I got to know Jan and especially based on his curiousity and his drive for progress and development  I have always worked with Jan with great pleasure . Together with the collegues we have brought KPN Mobile into a new stage of maturity and strong growth of ebitda in the first years of this millenium.

Sietse Sijperda 

Chief Financial Officer en Chief Technology Officer KPN Mobile (1997 - 2007).

Jan heeft bewezen een allround manager en bruggenbouwer te zijn tussen vele disciplines. Van het people en process management van de klantenservice via de netwerk engineers en de software specialisten tot de hoogwaardige vakmensen bij de afdeling Wholesale. Ook financieel stond hij zijn mannetje en heeft hij bewezen ook in de  moeilijke tijden van KPN overeind te blijven. Daarnaast is Jan een plezierige creatieve collega waar je altijd op kunt bouwen ook voor vraagstukken (b.v. strategie ontwikkeling, medewerkersontwikkeling,etc.) die veel breder lagen dan zijn eigen werkveld. 

Hans Sondaal 

Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Hongarije (1993 - 1996).

Politiek en telecommunicatie zijn altijd nauw met elkaar verweven. Zeker in de eerste helft van de negentiger jaren in Hongarije. Jan heeft zich altijd met groot gemak, met velerlei type mensen - ministers, regelgevers, diplomaten, parlementsleden en  zakenlieden -,  in dit werkveld bewogen. Ik heb hier altijd veel bewondering voor gehad. Jan heeft in deze periode een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de telecommunicatiemarkt in Hongarije. 

Hans Melissen

Scenarioschrijver, regisseur, publicist, bourgondier en Ajax liefhebber. 

"Je ziet het pas als je het door hebt". Jan heeft vaak heel snel door. Onze vriendschap is al ontstaan gedurende de studietijd van Jan. In deze periode onderscheidde hij zich al in zijn persoonlijkheid en leiderschap door op nuchtere  en warme wijze vrienden te helpen die het niet  "zagen". Hij heeft bijrollen gespeeld in mijn films, we hebben veel en vaak goed gegeten en gedronken, het kroegenleven van Amsterdam in detail bestudeerd en praten nog steeds dagelijks over Ajax en Cruyff. Zijn huwelijk in Boedapest is beschreven in mijn boek "Vloeibare Liefde". Dit huwelijk is nog steeds een hoogtepunt en geliefd onderwerp van gesprek in de vriendenkring en levert nog steeds nieuwe details op. 
Tips voor een bourgondisch leven van Hans, click hier.

Ontwerp en realisatie door Manageplus.nl